Efnan bitkisel karışım ile ilgili bilgiler

Efnan bitkisel karışım ile ilgili bilgiler
Haber Tarihi : 27 Şubat 2022 01:12:24
Son Güncelleme Tarihi : 27 Şubat 2022 01:12:22

Efnan bitkisel karışım hakkında internet üzerinden araştırma yaparak bazı bilgilere ulaşabilirsiniz.Bu yazıda ise efnan karışıma dair bilmek istedikleriniz ve aklınızdaki sorulara dair cevaplar bulablirsiniz. Kullanım şekli, ürünün içeriği ve fiyat seviyesi gibi...

Efnan bitkisel karışım hakkında internet üzerinden araştırma yaparak bazı bilgilere ulaşabilirsiniz.Bu yazıda ise efnan karışıma dair bilmek istedikleriniz ve aklınızdaki sorulara dair cevaplar bulablirsiniz. Kullanım şekli, ürünün içeriği ve fiyat seviyesi gibi...

 

Efnan Bitkisel karışımın içeriği

 

Efnan bitkisel karışımın içeriği , 11 farklı doğal malzemeyi kapsar. Bu 11 farklı doğal ürünün bir araya gelmesi sonucu efnan karışım elde edilir.

 

Söz konusu mazemeler bitki tohumlar, bitki kökleri ve meyve çekirdeklerinden oluşur. Bu malzemelere tek tek bakalım:

• Üzüm çekirdeği
• Nar çekirdeği
• Fatma Ana Eli Otu
• Isırgan tohumu
• Zerdeçal
• Keten tohumu
• Havlıcan
• Çörek otu
• Hurma çekirdeği
• Zeytin çekirdeği
• Tarçın

Gördüğünüz gibi efnan bitkisel karışımın içeriği bilgidiğimiz ve tanıdığımız malzemelerden oluşur. Üstelik bunların bazılarını gündelik koşturmacada direkt olarak tüketiriz.

Efnan bitkisel karışım doğal mıdır?

Efnan bitkisel karışım doğal mıdır sorusunun cevabı iki aşamalıdır. Bu aşamalardan ilki; karıımın içeriğini kapsar ve daha önce de belirttiğimiz gibi içerik doğal malzemelerden oluşur.

 

Efnan karışımın doğal olup olmadığına dair ikinci aşama ise, karışımın elde edilme biçimini kapsar. Efnan karışım elde edilirken herhangi bir fabrikasyon sürecinden geçmez ya da endüstriyel yöntemler izlenmez.

 

Gördüğünüz gibi efnan, hem içeridiği malzemeler hem de elde ediliş şekli ile doğal bir karışımdır.

 

Efnan bitkisel karışım nasıl tüketilir?

 

Efnan bitkisel karışım nasıl tüketilir sorusu, bu ürün hakkında en çok merak edilen konulardan biridir. Öncelikle bu karışım toz halinde size gelir. İster yoğurtla ister meyve ile birlikte tüketebilirsiniz.

 

En yaygın kullanımı yoğurt ile tüketilmesidir. Yoğurt ile efnan tüketimi için önce bir tabak veya kase alın. Kasenin içerisine yemek kaşıüı ile iki kaşık yoğurt koyun. Ardından bir tarlı kaşığı da efnan karışım ekleyin. Son olarak her ikisini karşıştırın ve tüketin.

 

Meyve ile bilikte tüketmek isterseniz; bir tabağın içersine erik, elma, armut ya da incir gibi meyvelerden birini doğrayın. Küp şeklinde doğramanız tavsiye edilir. Ardından iki ya da üç yemek kaşığı yoğurt ekleyin. Son olarak; üzerine bir tatlı kaşığı kadar efnan karışım koyun.

 

Yoğurda alerjiniz varsa efnan karışım süt ya da balla da tüketilebilir.

 

Öte yandan yoğurt ile tüketmek isterseniz kahvaltı vaktinde tüketmeniz tavsiye edilir. Meyve ile tüketiminde ise ara öğünler öne çıkar.

 

Efnan Bitkisel Karışım Fiyatı

 

Efnan bitkisel karışım fiyatı için net bir şey söylemek mümkün değildir, ancak pek çok kişi için kolay ulaşılabbilir seviyede yer alır. Bir diğer ifadeyle pahalı bir ürün değildir. Bununla birlikte satın alacağınız efnan miktarına göre ürünün fiyatı değişir.

 

Efnan bitkisel karışımın kullanım süresi de ürün ile ilgili bir kaşka soru olarak karşımıza çıkar. Bu karışımın en az 90 gün olarak tavsiye edilir.