İşte Türkiye ve karşıtları

İşte Türkiye ve karşıtları
Haber Tarihi : 05 Eylül 2015 06:39:23
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

Türkiye sadece PKK ve DAEŞ gibi terör örgütleri ile değil, onları da besleyen karanlık güçlerle savaşıyor.

Türkiye'ye diz çöktürmek amaçlı sürütülen bu savaşı, karanlık odakların iç ve dış örgütleri ile dönme veya döneklerden oluşan bir ekip yürütüyor.

1 KASIM TÜKİYE'NİN KADER OYLAMASI

Türkiye 1 Kasım seçimlerinde sadece yeni iktidarın belirlenmeyecek, aynı zamanda ‘Yeni Türkiye'nin kader oylamasını da yapacak. 1 Kasım seçimlerini milletin kazanması halinde; ‘Türkiye gelişmesin, eskisi gibi karanlık mahfillerin emrinde olsun' diyen millete düşmanlık eden, darbe borazanı, menfaat grupları ise kaybedecek.

YA MİLLET YA DARBECİLER

Yeni Türkiye'yi hazmedemeyen çevrelerin, millete ve millet sevdalılarına açtığı savaşı kazanmaları durumunda,Türkiye, karanlık adamların iktidar günleri olarak tarihe geçen 1970'lerin ve 1990'ların kötü günlerine geri dönecek.

TERÖRİSTLERLE AYNI SAFTALAR

Kendilerini ‘aydın' diye tanımlayan halkın değerlerine yabancı, Türkiye düşmanı dış odaklar ile sarmaş dolaş, teröristle yan yana duran ve eski Türkiye'den nemalanan karanlık günlerin efendilerinin Erdoğan üzerinden yürüttüğü savaş, millet ve milletin inancıyladır.

TÜRKİYECİLER

Millet, Erdoğan, AK Parti, dünya mazlum ve yetimleri.

TÜRKİYE KARŞITLARI

CHP, MHP, HDP, TÜSİAD, TİSK, DİSK, KESK, FETÖ, PKK, DAEŞ, DHKP-C, MLKP, TİKKO örgütleri.

Almanların Hürriyet'i, İsrail'in Sözcü'sü, FETÖ'nünTaraf'ı, Zaman'ı, Bugün'ü, STV'si, Kanaltürk'ü, Baronların Cumhuriyet'i.

Budist Ertuğrul Özkök ve onun umre rehberi Ali Bulaç, Aydın Doğan, Ertuğrul Akbay, Ekrem Dumanlı, Şeytan'ın gör dediği yerden gören adamın oğulları Ahmet ve Mehmet Altan, İran'ın dostu Can Dündar, Kandil seyyahı Hasan Cemal, Cengiz Çandar benzeri tipler.

DIŞ DESTEKÇİLERİ

Almanya, İngiltere, İran, İsrail, Mısır, Suriye, MI6, CIA, BND, MOSSAD, SAVAK, CFR,RAND,Rocekfeller'in AP'si, Rothschild'inReuturs'i, AFP'si, Times', Financial Times'i, Economist'i, Siyonistlere ait New York Times, Washington Post'u, Wall Street Journal, FOX, CNN, Time,Liberaller solcuların Quardian'ı, Alman Bild, Der Spiegel, İngiliz BBC türü yayın organları.