11 Temmuz 2019

Organ ticaretinden tutuklanan aşı sever doktor..

Bir haberle çalkalandı her yer…
Doktor “yasadışı organ naklinden tutuklandı.”
Nasıl olur? Sürekli  televizyon programlarında boy gösterip rol model olarak topluma sunulan ve modern tıbbın her türlü yöntemini adeta kutsayan, gönüllü aşı fediali yapan, aşıların faydalarını, aşısızlığın zararını, aldığımız göçmenlerin salgınlar yaygdığından bahsetmiyor muydu bu doktor?
İnsanları düşündüğü, mesleğini sevdiği ve mesleğinin hakkını vermek adına ülkesindeki vatandaşları  uyarıyordu değil mi?
Yoksa öyle değil miydi?

Üstelik çocuklarda aşıların yapılmasını savunurken aynı zamanda da bitkisel kür tarifleri verirdi hatırlayanınız vardır.  Sentetik bir ürün olana aşıyı savunurken, kendini kamufle etmek için bitkileri de öneriyordu...

Nasıl taktik ama?

Suriyelelere çok kızıyordu. Salgın getirdiklerinden bahsediyor, ülkemiz için büyük problem teşkil ettiklerini söylüyordu.

Ne mi oldu?

Bir Suriyelinin organlarını satma iddiasıyla suç üstü yapıldı.
Organına talip olduğu Suriyelinin aşısının olup olmadığına dikkat etti mi bilmiyoruz ama ekranlara bilirkişi gibi çıkıp tıp üzerinden göçmen politakalarına karşı çıkan ve elbette siyasi bir duruş sergileyen doktorun organ ticareti ile gözaltına alınması ne kadar da manidar değil mi?

Acaba diplomalarının arkasına saklanarak bugün bize en üst perdenen nasihatle karışık emirler yağdıran modern tıp gladyatörlerinin hangilerinin günah galerilerinde neler var?
Yasadışı faaliyetle anılmak çok korkunç.

Ben “aşı yaptırmama hakkı” gibi yasal bir bilgiyi paylaştığım ve insanları uyardığım için benimle uğraşmıştı bu doktor.

Ve bu doktor bana “sana hakkımı helal etmiyorum” demişti aşı prospektüsünden bahsettiğim için. Aldığı cevap da "Senin benim üzerimde hakkın yok, sana hiçbir şey borçlu değilim” oldu! Yani şimdi sen yasadışı işlere bulaştın ya, sağda solda bana ve çocuğuna aşı yaptırmayan ailelere diplomadan vurmaya çalışıp, küfreden doktor ve tıp öğrencileri ne yapacaklar, seni nasıl savunacaklar inanın çok merak ediyorum?

Niye bu kadar ilgileniyorum diye düşünenlere işin perde arkasını anlatmam lazım.

Instagramda dobraanne ismiyle aşı karşıtlarının buluştuğu bir sayfam var.

Sadece aşıların firmalar tarafından beyan edilmiş prospektüslerindeki bilgileri analiz edip uyardığım için bu doktor ve organize olan başkalarının büyük tepkisini çekti.

Benimle uğraştılar ve sahte hesap iftirası ile şikayet ederek sayfamı geçici olarak kapattırdılar.
İtiraz ettim ve sayfamın sahte profil olarak olarak şikayet edildiğini öğrendim. Instagramda tabiki kimliğimi doğrulamak istiyor. Ben buradayım, adım soyadım belli, TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞIYIM, yasalara aykırı bir davranışım olsa şikayete gerek kalmadan devlet müdahale ederdi zaten. Ben insanlara hukuki haklarından bahsederken beni yasalara aykırı hareket etmekle suçladılar.
Şimdi yasadışı organ nakliyle gündeme gelen doktorlarıyla uğraşsınlar. Bir insanın böylesine yüz kızartıcı yasadışı bir suçla anılmasına asla sevinemem! Büyük ders olsun kötülüğüm için kürek çekenlere.

DİPLOMA HER ŞEY DEĞİLMİŞ!!! 


Benimle özel uğraşan doktorun haberi aşağıdaki linkte:

https://www.aksam.com.tr/guncel/medyatik-doktor-hayri-gozlukgiller-yasadisi-organ-naklinden-tutuklandi/haber-986475